KOE ZKT LIDKAART

Voor wie heeft gekeken, heeft gezien dat niet iedere VTK-lidkaart gelijk is. Het zwart is voor hen die hun uiers met tots dragen. Maar zij die hebben gezien, weten dat het zwart geen tekort aan identiteit is maar een kans tot vele. De kaart voor 2016-2017 was niet kleurloos maar blanco. Een oog op de horizon, een kans tot continuïteit.

 

Nu de cyclus nadert naar zijn einde, zoeken we het symbool dat het nieuwe kan beginnen. We zoeken een grafische achtergrond voor de lidaarten van het komende jaar. De mogelijkheden hiervoor gaan zover als je eigen verbeelding.

 

het kan je favoriete gebouw zijn
je lievelingskleur
de zachtste stof
de schattigste koe
het meest intrigerende kunstwerk
je meest gekoesterde jury-document
de meest ontroerende filmposter
het meest sprekende boekomslag
het meest rustgevende landschap
de meest epische film-scene

 

Er is enkel 1 voorwaarde: het logo en de tekst hebben een vaste layout en zijn dus niet aan te passen. Een eerste stemronde zal plaatsvinden op de grote open koe-vergadering in begin augustus gevolgd door een 2de ronde (eind augustus) waarna het winnende ontwerp naar de drukker zal worden verstuurd. Zij/hij die ons het winnende ontwerp voor de lidkaart kan brengen zal rijkelijk beloond worden met een prestigieus architectuur-gerelateerd boek, 2 awesome film tickets en natuurlijk een jaar lang faam en glorie.

 

Alles wat je nodig hebt om er tegenaan te gaan vind je hier.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *