DISKOEr presenteert: Willem Jan Neutelings

Geachte Kalveren, Medestudenten, Professoren, Architecten, Sympathisanten en Hoogwaardigheidsbekleders,

 

Met enige trots stellen de 1ste Masters u voor: DISKOEr/Discours/Diskoe: van lezing tot receptie tot livemuziek tot Bal.
Het beste wat de studenten Architectuur aan de Universiteit Gent te bieden hebben, in samenwerking met hun geliefde vakgroep en gulle sponsors.

 

 

Een gala-avond die wordt ingeluid door een man die sedert decennia het Belgisch architectuur landschap kleurt met een vlotte en humoristische babbel, overgevlogen van bij onze Zuiderburen: Willem Jan Neutelings! Een daaropvolgende boekenverkoop aan studentenprijzen van allerhande werk kan jullie architectuurarchief doen uitbreiden, van Neutelings tot Riedijk!

 

 

Napraten doen we op de receptie die ongetwijfeld muzikaal overstemd zal worden door deze twee bands. Zonder enige twijfel zal de eerste gaste menig koebel doen rinkelen. Emy, finalist (en toekomstig winnaar?) van Humo’s Rock Rally 2018 zal met haar ontroerende muziek en dito stem de zaal betoveren als ware het haar eigen kudde. Afsluiten doen The Akulas, surf-rockers waarvan een der leden bij ons door de wandelgangen glijdt tot in de wavy pc-klassen van COO, chille vibes garanti.

 

 

Na de Akoestiek komt de Beat. We verenigen onszelf op de dansvloer voor een heus Bal/Afterparty, drinken gezamenlijk gerstenat en andere vloeibare dranken uit onze voederbak (de bar dus), gehoed door DJ’s van ver en ook dichtbij.

 

 

Ticketverkoop gaat zodra van start:
Studenten 4euro
Niet-studenten 6 euro
Voor zowel de lezing als avondgelegenheid.

 

 

We zien jullie in NEST!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *