Archiefair

Elk jaar is het weer eens zover. Afgestudeerde koetjes die de vertrouwde omgeving van de Plateau en haar zolders inruilen voor nieuwe oorden. Tussen al het thesissen en de jokerweek door, is afstuderen vaak nog een ver-van-ons-bed show. Nog niet iedereen weet wat hij of zij zichzelf ziet doen in een volgende stap, of sommigen hebben al nagedacht maar willen twijfels wegwerken.

Daar is de Archiefair voor!

Waar een student Ingenieur-Architect kan belanden, is uiteraard een eindeloze lijst vol verassingen. De opzet is dan ook om een klein aantal bedrijven te kiezen, die weliswaar gedetailleerder uit de doeken doen wat het betekent om bij hun te werken.
Vijf verschillende bedrijven uit verschillende sectoren, kwamen vertellen wat ze doen, hoe het werken bij hen is en wat de rol van de ingenieur-architect kan zijn.

Publicatie Archiefair

Hartelijk dank aan de deelnemende bedrijven voor de interessante bijdragen!


A-RES: Bouwconsulent.
Establis: Studiebureau stabiliteit
Protect nv: Verzekeraar
Tim Peeters Architecten: Architectuurbureau
VK Architects & Engineers: interdisciplinair ontwerp- en studiebureau

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *