DISKOEr 2019

Vorig jaar werd door de 1e master studenten het nieuwe concept diskoer opgebouwd waarbij ons koebal meer is dan alleen een leuk feestje, waarbij iedereen zijn mooiste outfit eens boven haalt, maar een avond die kennis een plezier weet te combineren, een combinatie die als een succes kan beschouwd worden, met de afgelopen jokerweek als bewijs.
De avond werd ingezet door Tom Vermeylen van BULK architecten. Hoe ze tegenover architectuur staan wordt prachtig verwoord op hun eigen website: “Architectuur is vandaag -om eerlijk te zijn- wat verdwaasd en misschien wat verweesd.
De vervreemding leek een tijdje spannend en voluntaristisch, maar de hyperbolen raken uitgeput.
Met welke ambitie wordt een project benaderd?”

Na vol interesse geluisterd te hebben werd de stoel ingeruild voor de dansvloer. Danshuis De Ingang zorgde voor een swingende introductie discoswing. De heupen werden opgewarmd voor het vervolg van de avond

Op de dansinitatie volgde 2 live-optredens: Fusebox19 – van eigen bodem – en Blanc speelden de pannen van het dak en zorgden voor een mooie inleiding naar het spetterend eindfeest waar dj’s allerhande het beste van zichzelf gaven.

Een grote dankjewel aan de aanwezigen, zij die de avond vulden met cultuur, muziek en een heleboel sfeer en ODS geveltechniek, de sponsor van de avond.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *