DE REDACTIE LOEIT: uier elements

//////

De redactie doet het weer, met misschien wel de meest verticale uier-editie ooit! Ze kapen even het medium van deze website om hun tekstuele productie te delen met iedereen die het lezen wil. Met hun eigen lay-out en draai doen ze niet onder aan de papieren voorhangers. Desondanks zijn ze er zich van bewust dat online geen vervanging is, maar ingezet kan worden op een eigen manier. De gevierde fysieke drager dit jaar wordt daarom niet vergeten of minderwaardig geacht en neemt de vorm van een postkaart aan, gratis te vinden op de plateau wanneer je het geluk hebt daar nog eens (stiekem) te komen.Dit jaar zal de redactie zich inschrijven in de elementen van elementen van de architectuur. Een lange titel met een korte definitie: objecten die in het algemeen niet direct tot de architectuur behoren, maar die zonder de architectuur geen bestaan zouden kennen. Losjes baseren we ons op 'The Elements of Architecture' van Rem Koolhaas en OMA, maar we trachten de diepere en kleinschaligere laag op te zoeken. We hanteren de bewuste elementen niet als nauwe partijlijnen, maar als startstreep, als inspiratieshot, als landingsbaan.
De elementen van de elementen vormen de ruggengraat van een heel verticale uier-editie.KLIK HIER VOOR DE NIEUWSTE UPDATE

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *